DEELNEMEN 2 JUNI 2018

De Dag van de Logistiek, is een (inter)actieve dag waarin alle facetten van de logistiek worden belicht. De inzet is het publiek te laten ervaren wat er in ‘de logistiek’ om gaat, middels (inter)actieve presentaties en demonstraties. Veel werk is er te verzetten in de logistiek, maar wat is dat dan allemaal. Doelgroep voor deze dag is breed; ouders, kinderen en volwassenen op zoek naar een nieuwe baan of opleiding in regio Rivierenland.

Doelstellingen: Imagoverbetering, aantrekken (nieuwe) medewerkers en profilering van de logistieke sector.

Meedoen aan de Dag van de Logistiek kan op uw eigen manier: open de deur van uw bedrijf op het centrale plein bij Blokker distributiecentrum in Geldermalsen, presenteer uw bedrijf vanuit een pagodetent, marktkraam of met uw -groot- materieel vanaf een standplaats. Hiervoor worden themapleinen ingericht op de diverse parkeerterreinen van -deelnemende- gevestigde bedrijven.

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk publiek te trekken, waar u contact mee kunt leggen. Dit doen wij door maximale exposure te genereren in de aanloop naar en tijdens het evenement:

  • Aandacht in de pers, op social media en RTV in de aanloop naar én gedurende de dag van de logistiek.
  • Promomaterialen (spandoeken, banners, borden) op en rondom de grote doorgaande wegen.
  • Social media campagnes met updates over de deelnemers en hun activiteiten
  • Online up-to-date beeld van deelnemende bedrijven, ondersteund door beeldmateriaal.

Op 2 juni wordt gezamenlijk afgetrapt, waarna Gedeputeerde mevrouw Schouten van de Provincie Gelderland samen met Burgemeester van Kooten (de bestuurlijk trekker van Logistiek in de Regio Rivierenland) de openingshandeling zal verrichten. Na afloop van het evenement wordt afgebouwd en is er een afsluitende borrel.

Wie doen er al mee?

Logos deelnemers 2 juni 2018

Doet u ook mee?

U kunt deelnemer worden door:

a) uw bedrijf open te stellen voor bezoekers.  Wij adviseren om daarbij bezoekers een ‘beleving’ van uw bedrijf te geven door bijvoorbeeld een rondleiding, maar ook (mee)rijden met vrachtauto, parcours met de heftruck, etc. Uiteraard met veel aandacht voor veiligheid en wetgeving (denk aan rijbewijs). Uw bedrijf wordt zichtbaar op onze website en op de kaart die bezoekers krijgen van bedrijven die open zijn.

b) uw bedrijf komt naar het centrale plein bij Blokker in Geldermalsen. U krijgt ruimte voor een stand en treft de vele bezoekers. Er is stroom beschikbaar dus U kunt promotiemateriaal meebrengen, filmpjes laten zien, etc. Ook hier weer aandacht voor de beleving, dus U kunt ook materiaal meebrengen! Sluit dat even kort met de organisatie, zodat we weten wat er gaat gebeuren.

Heeft u interesse om met uw bedrijf aan deze open bedrijven dag deel te nemen, neem dan contact op met Adrie Pol van ROC Rivor (06-54683489) of met Frank Engelbart van de LHR (06-51590965)

Of download het Aanmeldingsformulier open dag Logistiek 2 juni 2018

 

Op drie plaatsen in Gelderland!

logistics valleyLogistieke Hotspot Rivierenland (LHR), LEC Regio Nijmegen en Logistiek innovatiehuis Liemers en Achterhoek, verenigd in LOGISTICS VALLEY zetten logistiek al geruime tijd beter op de kaart. Ondanks alle bestaande activiteiten blijft de vraag naar personeel op alle niveaus groot en dat is voor een belangrijk deel ook te wijten aan de onbekendheid van wat de logistieke sector kan bieden.

Om hier aanvulling aan te geven denken wij dat het zinvol is dat de logistiek sector zich in onze regio profileert en laat zien welke kansen er allemaal zijn als mensen op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. Om het publiek te laten zien wat er allemaal gebeurt in deze logistieke sector, organiseren we op zaterdag 2 juni 2018 een dag waarop de bedrijven in de regio zich kunnen profileren door de deuren open te zetten voor alle belangstellenden. Dit gebeurt gelijktijdig in Rivierenland, in Nijmegen (Bijsterhuizen) en in de Liemers-Achterhoek (Centerpoort-Noord Duiven).